Skuespil & drama

på Vesterdal 

Du kan have helt op til 10 timers skuespil og drama om ugen i dit skema, alt efter hvordan du former dit skoleår…

Men du kan også nøjes med at klæde dig ud engang imellem og ellers bare nyde andres performance.

Skuespil og drama på Vesterdal

Går du med en lille drøm om at blive skuespiller, spille teater, performe for andre eller bare stå op foran andre, så er der masser af muligheder på Vesterdal for at udleve din drøm.

Skuespil og drama på Vesterdal handler om at lege og eksperimentere med det kendte, det ukendte, ord, former og bevægelser – og om at lede og søge efter kreativiteten og det personlige udtryk.

Skuespil og drama på Vesterdal er for alle, uanset om du allerede er verdenskendt eller aldrig har performet noget som helst, men bare har lyst til at kaste dig ud i det. I løbet af et skoleår kan du vælge mellem et utal af valgfagsforløb indenfor skuespil og drama, skal du gå i 10. klasse på Vesterdal kan du vælge årsfaget performance, og så vil der ofte være elementer af skuespil og drama i weekendprogrammerne samt udbudt aftenaktiviteter i skuespil og drama.

Læs mere om skuespil og drama i undervisningen her

Vesterdal Musikteater

Hvert forår samarbejder alle skolens elever om årets store forestilling, vores musikteater. Nogle er skuespillere, andre synger i kor, spiller i band, bygger scene, laver visuals, syer kostumer eller danser sig igennem et intenst valgfagsforløb og otte forestillinger. Manuskript, mediesekvenser, danse mm. er skrevet og udviklet af eleverne selv, i et tæt samarbejde med lærerne, og det plejer at munde ud i nogle ganske forrygende forestillinger.

Musikteateret er altid en kæmpe oplevelse, hvor vi mærker og oplever, at helheden er større end de enkelte dele. Det er en fælles oplevelse, der er løftet af fællesskabet og de mange forskelligheder, som er repræsenteret på Vesterdal.

Klassetrin

På Vesterdal har vi både 9. og 10. klasse. Faktisk har vi hele to forskellige 10. klasses tilbud - en 'almindelig' 10. klasse og vores projekt- og eventklasse, PRO klassen.

Vesterdal Efterskole

Til toppen

© 2024 Vesterdal Efterskole

Adresse

Vesterdal Efterskole

Gl. Assensvej 12
5580 Nr. Åby

Kontortid

Man.-Tors.: 8.00-15.30
Fredag: 8.30-13.30