OPLEV VESTERDAL i en corona tid

Få en rundvisning 
& mærk stemningen 

Kunne du tænke dig at se og opleve Vesterdal, og måske blive elev på skolen…

så vil vi rigtig gerne vise dig og dine forældre vores skønne skole, og invitere til en hyggelig snak med os og vores fantastiske elever. Det, synes vi nemlig, er en forudsætning for, at du kan træffe det helt rigtige valg og mærke om Vesterdal er lige netop den efterskole, du drømmer om. Normal foregår alt dette fysisk på Vesterdal, men grundet corona situationen er vi desværre nødt til at flytte det hele til skærmen. Men du kan stadig besøge os, høre om skolen og snakke med både os og vores skønne elever 🙂

Herunder kan du komme på rundvisning på Vesterdal, gå på opdagelse i vores hverdag, se vores virtuelle besøgsdage og ansøge om at blive elev på Vesterdal.

EN VIRTUEL RUNDVISNING PÅ VESTERDAL

Kom med en tur rundt på vores skønne skole i billede og video. Og kom på et helt rigtig besøg, når corona situationen igen tillader det. (Dobbeltklik på videoen for fuld skærm)

01/02

En helt almindelig gennemsnitlig hverdag på Vesterdal

7:20

Morgenmad

Dagen starter med fælles morgenmad i spisesalen kl. 7.20. De morgenfriske har været tidligt oppe og været i bad, nogle har måske løbet en frisk morgentur, mens andre hurtigt har kastet lidt vand i hovedet, inden de går i spisesalen... Og nogle er vågnet 7.18 og kommer løbende til morgenmaden.

Besøgsdage i foråret 2021

Vi har desværre måttet aflyse vores planlagte fysiske besøgsdage i foråret grundet corona-situationen. I stedet afholder vi en række digitale besøgsdage, hvor vores forstander, Peter Aagaard Johnsen, vil fortælle om skolen, hvor I får mulighed for at møde og snakke med vores skønne elever mm. Og I ER SELVFØLGELIG ALTID meget velkomne til at kontakte os, hvis I gerne vil vide mere om Vesterdal, aftale en rundvisning på den anden side nedlukningen eller…?

Digitale besøgsdage (flere kommer løbende til, efterhånden som vi kender vores muligheder og begrænsninger):

Søndag d. 2. maj kl. 14.00
Mandag d. 24. maj kl. 14.00
Søndag d. 13. juni kl. 14.00

Link til besøgsdagene:

https://us02web.zoom.us/j/8116…

Meeting ID: 811 6510 9110
Passcode: fmKB08

Ansøg om at blive elev på Vesterdal

Hvis du gerne vil gå på Vesterdal, så er det bare med at tilmelde dig det ønskede skoleår.

Tilmelding til 2020/2021

Tilmelding til 2021/2022

Tilmelding til 2022/2023

Tilmelding til 2023/2024

Tilmelding til 2024/2025

OBS! Du er først optaget som elev på Vesterdal, når du har tilmeldt dig via tilmeldingsformularen og modtaget en bekræftende mail fra skolen. Herunder kan du se, om der er ledige pladser på det skoleår, du er interesseret i. Og du skal ikke lade dig slå helt ud af en venteliste. Skriv dig op alligevel, hvis du har forelsket dig i Vesterdal – der er altid en eller flere, der fortryder inden skolestart.

Ledige pladser

Klassetrin

På Vesterdal har vi både 9. og 10. klasse, samt et alternativt 10. klasses tilbud i form af vores projekt- og eventklasse, PRO klassen.

Vesterdal Efterskole

Til toppen

© 2021 Vesterdal Efterskole

Adresse

Vesterdal Efterskole

Gl. Assensvej 12
5580 Nr. Åby

Kontortid

Man.-Tors.: 8.00-15.30
Fredag: 8.30-13.30