Ruth - en helt særlig dame altid ulastelig klædt i rødt

Forside / Røde Ruth

Røde Ruth den III – FA 43564

Røde Ruth er navnet på Vesterdals helt egen bus. Ruth er indbegrebet af eventyr. Hun er en karismatisk ældre dame… fuld af gode historier, sjæl og overraskelser, og hun er (næsten) altid klar på at tage på opdagelse i verden omkring os.

Ruth er født ind i en stolt familie, som har rødder helt tilbage 1985. I ’85 købte Vesterdal sin første bus – en gul og grøn sag fra ’68 med plads til 53 personer. Siden fulgte Røde Ruth, og med Røde Ruth startede en æra, som tilsyneladende rækker langt ud i fremtiden. Således er seneste lunefulde dame i arverækken Røde Ruth den III, som i dag, iklædt sin velkendte røde superheltedragt, cruiser sig ind i elevernes hjerter…

Klæder skaber folk, og afskeden med Ruths heltemodige forfædre, har da heller ikke altid været uden sjælelige omkostninger. I 2002, hvor eleverne skulle tage afsked med Ruth den I, lagde eleverne sig, med blødende hjerter, på vejen foran Ruth for at forhindre hendes retræte, og senest i 2010, hvor Ruth den II skulle vige pladsen for Ruth den III, etableredes straks en akut sørgegruppe på Facebook, som hurtigt fik tilslutning af 225 sørgende sjæle.

Længe leve Røde Ruth // HIP, HIP…

Klassetrin

På Vesterdal har vi både 9. og 10. klasse. Faktisk har vi hele to forskellige 10. klasses tilbud - en 'almindelig' 10. klasse og vores projekt- og eventklasse, PRO klassen.

Vesterdal Efterskole

Til toppen

© 2024 Vesterdal Efterskole

Adresse

Vesterdal Efterskole

Gl. Assensvej 12
5580 Nr. Åby

Kontortid

Man.-Tors.: 8.00-15.30
Fredag: 8.30-13.30