Kontaktgruppe & kontaktlærer

Din lille Vesterdal familie

Forside / Kontaktgruppe

8-9 elever, én lærer og en frygtelig masse fælles oplevelser

Det er den ultra korte version af din kontaktgruppe…

 

Din kontaktgruppe

Når du starter på Vesterdal – ja faktisk allerede i forbindelse med kommende elevdag ca. tre måneder før skolestart, vil du blive tilknyttet en kontaktgruppe.

Kontaktgruppen består af 8-9 elever og én lærer, som vil blive din lille Vesterdal familie. Du vil i løbet af skoleåret komme til at lave en masse ting sammen med din kontaktgruppe, og I vil komme til at lære hinanden super godt at kende… og ikke mindst få mange oplevelser sammen; ved middagsbordet, i opvasken, på turer, klædt ud, på solskinsdage, i mudder til knæene eller dansende i regnen…

Din kontaktlærer

Du vil komme til at tilbringe en del tid med din kontaktlærer i løbet af skoleåret, og din kontaktlærer vil i hverdagen have et ekstra fokus på, om du trives på skolen og alt er godt.

Hvis der er noget, du finder svært, har spørgsmål eller udfordringer af mere personlig karakter, som du har brug for hjælp til at løse – eller bare har brug for at vende noget med en voksen, så kan du altid gå til din kontaktlærer. Han/hun vil altid være klar til at lytte, guide eller give et kærligt puf i den rigtige retning. Og jo før du inddrager din kontaktlærer, jo bedre kan han/hun hjælpe og støtte. Din kontaktlærer er også den, der står for den primære kontakt mellem skolen og dine forældre.

Kontaktgruppeweekend

På Vesterdal skal vi alle bidrage til et forhåbentligt helt uforglemmelig år, hvor vi hver især får indfriet en masse forventninger, får rykket og udfordret vores grænser og opfattelser, konstant bliver inspireret og ikke mindst fyldt med masser af fælles som individuelle oplevelser.

Sammen med din kontaktgruppe skal du én gang i skoleåret planlægge og gennemføre en weekend for de øvrige elever. I skal sammen finde ud af, hvad weekenden skal indeholde og sammen forberede og gennemføre den. Måske vælger I at afholde et fiktivt bryllup med alt, hvad det indebærer, måske laver I talentshow, alternativt OL, Harry Potter weekend, cirkus Vesterdal, plejehjemsweekend, 80’er weekend, Paradise weekend eller noget helt andet – det er din kontaktgruppe, der bestemmer indhold og evt. tema.

Den weekend, som din kontaktgruppe er ansvarlig for, skal du blive på skolen. Datoen for jeres kontaktgruppeweekend meldes ud ved skoleårets start. 

Klassetrin

På Vesterdal har vi både 9. og 10. klasse. Faktisk har vi hele to forskellige 10. klasses tilbud - en 'almindelig' 10. klasse og vores projekt- og eventklasse, PRO klassen.

Vesterdal Efterskole

Til toppen

© 2024 Vesterdal Efterskole

Adresse

Vesterdal Efterskole

Gl. Assensvej 12
5580 Nr. Åby

Kontortid

Man.-Tors.: 8.00-15.30
Fredag: 8.30-13.30