Film og foto døgnet rundt

Åbne faglokaler og en række aften- og weekendaktiviteter, hvor du kan arbejde og lege med film og foto

Forside / Film og foto døgnet rundt

Fritiden er din og det er mulighederne også

På Vesterdal er film og foto en naturlig og integreret del af vores hverdag. Vi bruger kameraet til at indfange øjeblikke, til at fortælle historier med og til at gå på opdagelse i efterskolelivet med. Udover mulighederne i undervisningen vil der ofte være elementer af film og foto i weekendprogrammerne, der vil blive udbudt aftenaktiviteter i film og foto, og så vil du altid på egen hånd kunne bruge vores redigeringsrum eller fotokælder og mørkerum i fritiden til at eksperimentere, udforske og arbejde med dine egne projekter.

Fremkald dine egne fotos i skolens mørkekammer

På Vesterdal har vi vores eget mørkekammer, hvor du kan trylle dine egne analoge s/h fotografier frem. Mørkekammeret er et åbent værksted, som du meget gerne må bruge i din fritid. Det kræver blot, at du har fået en introduktion dertil, så du kan klare dig på egen hånd med fremkaldervæske, fiksérvæske og de forskellige apparater.

Klassetrin

På Vesterdal har vi både 9. og 10. klasse. Faktisk har vi hele to forskellige 10. klasses tilbud - en 'almindelig' 10. klasse og vores projekt- og eventklasse, PRO klassen.

Vesterdal Efterskole

Til toppen

© 2024 Vesterdal Efterskole

Adresse

Vesterdal Efterskole

Gl. Assensvej 12
5580 Nr. Åby

Kontortid

Man.-Tors.: 8.00-15.30
Fredag: 8.30-13.30