Corona status

Her vil vi løbende holde jer opdateret på coronaens indflydelse på Vesterdals hverdag, arrangementer mm.

Forside / Corona status

Årets generalforsamling er udskudt

Vesterdals generalforsamling fredag d. 20. marts er udskudt på ubestemt tid. Der meldes en ny dato ud, når vi igen sikkert kan færdes blandt hinanden, og der er givet grønt lys til at afholde arrangementer. Ifølge skolens vedtægter skal generalforsamlingen afholdes inden udgangen af juni måned.

 

Vesterdal lukker ned

Onsdag d. 11/3

Som følge af dagens pressemøde og de seneste politiske tiltag for at inddæmme smitten af coronavirus, lukker Vesterdal ned, foreløbig i 14 dage. Elever og forældre er orienteret om nedlukningen, og vi håber, at vi ved en fælles indsats snart kan vende tilbage til hverdagen igen. Vi står selvfølgelig stadig til rådighed på mail og telefon.

Pas godt på jer selv og hinanden.

 

Årets musikteater sættes på standby

Onsdag d. 11/3

Årets musikteater kan ikke gennemføres som planlagt. Vi kan aktuelt ikke komme med en udmelding om, hvad der kommer til at ske med musikteateret. Vi afventer udviklingen og kommer med en udmelding, så snart vi kan.

 

Gl. elevdag lørdag d. 28. marts er aflyst

Onsdag d. 11/3

I første omgang aflyses gl. elevdag. Når vi er på den anden side corona-udfordringen, vil vi se, om vi ikke kan finde en anden dato, så vi alle kan mødes igen, så jubilarerne kan blive fejret og Vesterdal genforenet med alle vores skønne tidligere elever og ansatte.

Vesterdal Efterskole

Til toppen

© 2020 Vesterdal Efterskole

Adresse

Vesterdal Efterskole

Gl. Assensvej 12
5580 Nr. Åby

Kontortid

Man.-Tors.: 8.00-15.30
Fredag: 8.30-13.30